<body>

22 Kasım 2005

Vapur'da sabah!

Vapurların belli bir limiti olsa (ki aslında var ama) ve gişelerden geçiş o limit aşıldıktan sonra kapatılsa. (Dolunca mı kalksa yoksa:) Sonuçta beyinleri olan jeton makinelerimiz var artık. Sabah yoğunluğunu engeller mi? Yoksa "İşe geç kalıyoruuzz kısıtlama da neymiş" sesleri yükselmeye mi başlar?

Valla ne olur bilmiyorum ama ne kadar insan varsa alalım zihniyeti sebebiyle dün sabah, 07.45 vapurunda ayakta duracak yer yoktu. Buz gibi havada dışarıda durmak zorunda kalanlar vardı. Vapurlar kaldırılarak yerlerine yenileri geliyor dendi. Ses yok henüz. Belki böyle kısıtlama yerine daha hızlı ve daha rahat vapurlar gelir de sefer saatleri sıklaşır, sabah yolculukları biraz daha rahatlar.

3 Comments:

Blogger Fırat Yıldız said...

http://www.vapurlarhepkalacak.com/
http://www.vapurumuvermiyorum.org

5:59 ÖS  
Blogger polente said...

kadıköy hattı her ne kadar sabahları aşırı dou olsa da ben eski vapurların kalması taraftarıyım. İstanbul biraz da Şehir Hatları'dır çünkü.

12:17 ÖÖ  
Blogger Erçin Sadıkoğlu said...

Evet vapurlar kalkmasın ama sabah işkencesi ne olacak?
Ya da şöyle sormam gerekir sanırım, en son ne zaman keyif için vapura bindik. Tamam vapurlar kaldırılmasın ama en azından yoğun saatlerde gerçekleşen seferler için başka çözümler üretilsin, artık katlanılır gibi değiller yolculuklar.

2:30 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home