<body>

02 Haziran 2006

Storekran


Bu, kapaksız cep telefonları için. Kapaklılara da talep doğrultusunda yapılabilir.
Genelde telefonlarımızı cebimize, çantamıza, arabamızın bir kenarına ya da bilumum bir yerlere koyarız. Bazen yere düşürürüz, bazen cepten çıkarırken, cepte bulunan bozuk para ya da anahtar cep telefonumuzun ekranını çizer, yanlışlıkla ters koyarız bir yere, üzerine bir şey dökülür vs.

Transparan özelliğe sahip bu storun özelliği şu: Telefonunuz çaldığında, isterseniz otomatik olarak açılıyor, isterseniz siz açabiliyorsunuz. Ekranın çizilmesini ya da tozlanmasını önlemek için kullandığınız cep telefonu kaplarına ihtiyaç duymuyorsunuz böylelikle. Basit bir mekanizmaya sahip olduğu için, açma kapamada herhangi bir sorun yaşamadan, yaklaşık bir saniyeden az bir zamanla ekranınız açılabiliyor.
Transparan stor telefonunuza farklı bir hava katıyor. Tasarımı güçlendirdiği gibi, hiç bir şekilde çizilmiyor. Korkusuzca, cebinizden çıkarıp rahat rahat konuşabilirsiniz artık.
(Bu storun diğer bir özelliği ise, bu şekilde üretilmeyen telefonlara da takılabilmesi. Yanlara takılan minik mıknatıs özelliğine sahip düzenek sayesinde, orijinalinden bir farkı olmaksızın telefona rahat bir şekilde uygulanabiliyor.)
(Ayrıca bunu bilgisayar monitörlerinde de uygulamak lazım. Özellikle Apple'ın LCD monitörleri çok hassas oldukları için, böyle bir düzenek yararlı olabilir. Toz ve çizikler bu monitörlerin baş belasıdır çünkü.)

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home